20:00

OAFF

Referat: Skogså IF - OAFF

Skogså besegrar OAFF hemma på Åcallen med 4-0 (2-0)
Första halvlek inlleds relativt jämnt innan Skogså eftert ca 10 minuter tar tag i taktpinnen och dominerar stundtals ganska kraftigt. I den 28:e minuten gör Skogså 1-0 via en hörna som en omarkerad SIF.are kan nicka in. Åtta minuter senare kommer Skogså fram på högerkanten, åter tappar vi i markeringen och inspelet bredsidas in till 2-0. Sista 10 av första halvlek jämnar OAFF ut spelet och Joel Hiltunen har en lobb från 40 meter som håller på att överraska målvakten som dock hinner tillbaka in i målet. Pär Alapää har också ett läge som en utrusande målvakt parerar. 2-0 i paus speglar halvleken.

Andra halvlek blir den första lik och Skogså dominerar spelet och skapar också flera måltillfällen. Det dröjer dock till slutkvarten innan trean kommer och strax efter spikas slutresultatet 4-0. OAFF har ett par målchanser där en nick från Adam är den bästa chansen men 4-0 blir slutresultatet och Skogså är därmed klar för final.

Sett över hela matchen är Skogsås seger fullkomligt rättvis och 4-0 speglar matchen väl. I OAFF går pluset till John Kalla.